UCZTA 4

 

ZIMNE PRZEKĄSKI I CIEPŁE

Ser mozarella z pomidorami i bazyliowym pesto
Tatar z wołowiny
Śledź w oleju podany z cebulą i pumperniklem
Deska wędlin i mięs pieczonych z ćwikłą oraz chrzanem
Deska serów z bakaliami i winogronem
Sałata grecka
Krewetki królewskie duszone na maśle z białym winem
Krewetki królewskie smażone na oliwie z ostra papryczką

ZUPY DO WYBORU

Węgierska zupa gulaszowa lub polski żurek z białą kiełbasą

DANIA GŁÓWNE

Grillowany łosoś norweski
Sznycel jak w Wiedniu z sałatką ziemniaczaną
Pierś z kurczaka w sosie szpinakowym z białym winem
Golonka z pieca ze świeżo tartym chrzanem i musztardami

DODATKI

Pieczywo, ziemniaki farmerskie, frytki, ryż, mieszane zielone sałaty, buraczki,
surówka z białej i czerwonej kapusty

DESER

Strudel jabłkowy z bakaliami i lodami waniliowymi

NAPOJE

Woda gazowana i niegazowana z miętą i cytryną

Cena: 109,00 zł od osoby

 

UWAGA!!! Rezerwacje grupowe przyjmujemy TYLKO i WYŁĄCZNIE droga mailową co jest potwierdzeniem zarówno dla Gości jak i dla restauracji.

Do rezerwacji od 10 osób doliczamy serwis kelnerski w wysokości 10%.

Prosimy o ostateczne potwierdzenie liczby Gości w dniu rezerwacji do godziny 11:00